Intranet login

Az internet tartalomszolgáltatásaink keretén belül nyújtott eMail postaládák minden szükséges igényt kielégítenek. A levelezést elsõsorban az ügyfelek által regisztrált saját domain(ek)hez szolgáltatjuk, de tetszőleges, máshol fenntartott domain nevek esetében is kérhető a szolgáltatás. Ebben az esetben viszont a felhasználónak kell gondoskodnia a megfelelő domain rekordok megadásáról.

  • tetszőleges számú domain rendelhető hozzá,
  • a postaládák mérete rugalmasan, adott igényekre szabva adjuk meg,
  • POP3 protokoll használata,
  • ingyenes VIRUS és SPAM szûrés, akár domain-enként megadva,
  • Webmail felületen keresztüli hozzáférés,

Domain-ek és postaládák

Az üzleti életen kívül is már egyre nagyobb jelentõsége van annak, hogy saját domain név alatt lehessen hivatkozni saját postaládánkra, és az internet kapcsolat szolgáltatásoktól elkülönülten legyen használható a saját levelezés. Ehhez igazodva kínáljuk már sok-sok éve levelezõszolgáltatásunkat. A kombinált csomagokban már 500Mb tárhelyet is kínálunk, mely nem számít bele a webtárhely méretébe, ez az email tárhely tetszőlegesen kiosztható a definiált postaládák között. Opcionálisan egy mindent fogadó postaláda is kérhető ([email protected]), mely alapesetben át van írányítva az [email protected] postaládába.

Természetesen lehetõség van további postaládákat is kérni, ezt mindig az Önök igénye szabja meg, illetve a megrendelt tartalomszolgáltatási csomag keretei. A virtuális szerver beállítás további lehetõségként biztosítja, hogy ugyanazokra a postaládákra több domain név alatt is hivatkozni lehessen (pl. [email protected] illetve [email protected] ugyanazt a postaládát jelenti átirányítás nélkül.)


VIRUS és SPAM szûrés

Levelezõ szerverünk fel van szerelve egy olyan eMail szûrõ software-rel, mely az eMail-eket már beérkezésük alatt ellenõrzi, hogy vírusos-e, illetve lehet-e levélszemét (SPAM). A vírusszûrést egy naponta frissülõ vírusadatbázis segítségével szûri, a levélszemetet az internet-en található legnépszerûbb feketelista adatbázisok és egyéb, cégünk által fejlesztett módoszerek alapján szûri meg. Ez azt jelenti, hogy ha a levelet egy olyan számítógéprõl küldték, mely valamelyik feketelistán szerep

A kéretlen leveleket természetesen nem lehet 100%-os hatékonysággal kiszûrni, de a részben általunk fejlesztett módszereknek köszönhetően nagyon jó hatásfokkal mûködik. Ennek ellenére van akinél gyakrabban, de van akinél csak nagyon ritkán bekerül postaládájába egy-egy ilyen levélszemét (az esetek többségében kb 90-95%-os arányról beszélhetünk).

Webmail felület

Egy nagyon praktikus lehetõség, hogy standard böngészõ segítségével web felületen keresztül is el lehessen olvasni a postaláda tartalmát. Ez fõleg a mobilitás miatt lehet fontos, de mivel elég nagy mérettel is rendelkezhetnek a postaládák, lehetõség van a levelek a szerveren történõ tárolására és mappákba rendezésére is. Természetesen figyelni kell a méretkorlátozás betartására is, hiszen a postaládához definiált maximális tárhely betelésekor a beérkezõ levelek visszautasításra kerülnek. Természetesen mindig van lehetőség további bővítésre, ennek feltételeiről érdeklődjön elérhetőségeinken.

További érdekes lehetõség, hogy ha cégének arculatát is szeretné a levelezõ felületen érvényesíteni, akkor (bizonyos korlátozások mellett) még erre is lehetõség van. Részletekrõl érdeklõdjön a személyes kapcsolattartójánál.

Csomagok, éves díjak

Mi elsősorban a kombinált csomag megrendelését tartjuk célszerűnek, amiben a domain név fenntartása, webtárhely biztosítása mellett a postaládák fenntartása is biztosított. Az alábbi csomagokat kimondottan azon felhasználóinknak készítettük el, akiknek csak levelezésre és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra van szükségük, mellette nincs szükségük pl. webes megjelenésre (még).

POP3-as elérés

Cégünk jelenleg - a Webmail elérés mellett - a POP3-as letöltési módot támogatja és ezt biztosítjuk minden ügyfelünknek. Jelenleg az IMAP elérés technikai és biztonsági okok miatt nincs engedélyezve.

MAIL-A alapcsomagok

Megnevezés

Éves díj


MAIL-A5 alapcsomag: max. 5 db felhasználói postaláda, összesen maximálisan 1000Mb tárhellyel, aliasok, vírus és SPAM szűréssel

 

4.200,-


Ha szeretné valamely fenti csomagunkat megrendelni, kérjük jelentkezzen elérhetőségeink egyikén vagy a kapcsolatok oldalon szereplő form segítésével.

Az árak a 27%-os forgalmi adót nem tartalmazzák.