Intranet login

Domain szolgáltatások

A magyar .hu elsõdleges, illetve a másodlagos (pl co.hu) domain-ek alá történõ regisztrációja mellett további gTLD, illetve más nemzeti domain-ek alá történõ regisztrációjának ügyintézését is vállaljuk.

.hu domain megrendelése esetén kérjük töltse ki a .hu megrendelõlapot. Több domain megrendelése esetén kérjük, hogy minden domain-hez külön megrendelõlapot használjon. gTLD domain megrendelése esetén kérjük töltse ki a gTLD megrendelõlapunkat, illetve .eu domain megrendeléséhez töltse ki a EU megrendelõlapunkat.

Domain szolgáltatás

Egységár

DOMAIN .hu regisztráció és fenntartás 2 évre

3400,-

DOMAIN .hu hosszabbítás 1 év

2490,-

DOMAIN .hu hosszabbítás 2 év

3700,-

DOMAIN .hu hosszabbítás 5 év

6990,-


DOMAIN gTLD .com 1 éves fenntartással

5490,-

DOMAIN gTLD .net 1 éves fenntartással

6990,-

DOMAIN gTLD .org 1 éves fenntartással

6990,-

DOMAIN .eu fenntartás 1 év

2900,-


DOMAIN .eu regisztráció és fenntartás 1 év

2900,-

DOMAIN .de regisztráció és fenntartás 1 év

6900,-

DOMAIN .at regisztráció és fenntartás 1 év

12900,-

DOMAIN .hu újraaktiválás

2500,-

Az árak a 27%-os forgalmi adót nem tartalmazzák.

Lehetõség van arra is, hogy a regisztrált domain név mellé egy önálló postaládát rendeljen egyéb tartalomszolgáltatások nélkül. A postaládát tetszõleges domain-hez hozzárendelhetõ, így tetszõleges számú domain esetén is csak egyszer jelenik meg költségként. A postaláda mérete 250Mb, tetszőleges számú alias hozzárendelhető, automatikus spam és virusszűréssel rendelkezik.

Megnevezés

Egységár

Postaláda, átirányítás tetszõleges domain-hez (több domain-hez is hozzárendelhetõ)

3.900,- / év

Az árak a 27%-os forgalmi adót nem tartalmazzák.

Kitöltés és az igénylõ helyén történõ aláírás után kérjük juttassa el hozzánk postacímünkre vagy szkennelt változatban emailben (min. 150 dpi, színes), hogy elindíthassuk a regisztráció folyamatát.

A további szolgáltatások megrendelését (pl. web tárhely, ePosta szolgáltatás) kérjük a domain megrendelőlap kitöltése mellett jelezze email-ben.

További domain-ek alá is biztosítjuk a regisztrációt és fenntartást (.info, .biz, .de, .at, .cc, .tv stb.), melyekrõl érdeklõdjön a Informatika szélessávon címen.